ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: Να απαντήσει εάν ο κ. Μητσοτάκης θα διεκδικήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας και ας αφήσει τις νουθεσίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Ο κ. Οικονόμου φαίνεται να ανησυχεί πολύ που ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται τα δικαιώματα της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
«Αντί να νουθετεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όμως, καλό θα ήταν να μας απαντήσει αν ο κ. Μητσοτάκης θα διεκδικήσει επιτέλους κυρώσεις εις βάρος της τουρκικής επιθετικότητας και αν θα προβεί σε επέκταση των χωρικών υδάτων τής Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο», τονίζει.
«Μέχρι χθες υπουργοί του μας έλεγαν ότι το πρώτο "δεν είναι στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης" και το δεύτερο είναι "εθνικιστική επιλογή". Άραγε τα ίδια λέει και σήμερα;» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει:
«Εκτός και αν αισθάνεται δικαιωμένος με τη στρατηγική να δίνει τα πάντα στους συμμάχους χωρίς ανταλλάγματα και η Τουρκία να συνάπτει νέες παράνομες συμφωνίες με τη Λιβύη παραβιάζοντας κατάφορα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».
- Ενεργειακή κρίση: Κοινή πρόταση από Ελλάδα και άλλες χώρες της ΕΕ για το φυσικό αέριο – Τι είναι ο «δυναμικός διάδρομος τιμών»
- Ένας από τους αρχιτέκτονες της «Γαλάζιας Πατρίδας» τοποθετήθηκε πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα
- Καφές, ζάχαρη και γάλα είναι πια προϊόντα... πολυτελείας: «Εκτοξεύθηκαν» οι τιμές - Σε ποια χώρα είναι ακριβότερα
- Θα καταργηθεί από φέτος η αλλαγή της ώρας; - Τι δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



