Ανδρέας Πάτσης: Ο γιος του συντονιστής της ΝΔ για τα μη εξυπηρετούμενα κόκκινα δάνεια – Η ανάρτηση Ηλιόπουλου
Μία νέα πτυχή στην υπόθεση της διαγραφής του Ανδρέα Πάτση από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Όπως επισημαίνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο γιος του -πλέον ανεξάρτητου- βουλευτή ήταν συντονιστής σε ημερίδα της ΝΔ για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, όσο ο πατέρας του φέρεται να έκανε δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια. Ο Νάσος Ηλιόπουλος βάλλει κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι, «δύο χρόνια ήξερε, τώρα θυμήθηκε να τον διαγράψει».
Η ανάρτηση Ηλιόπουλου
«Ο γιος Πάτσης "Συντονιστής θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων" στη ΝΔ, o πατέρας Πάτσης βουλευτής που κάνει δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια. Δύο χρόνια ήξερε ο Μητσοτάκης, τώρα θυμήθηκε να τον διαγράψει».
- Ανδρέας Πάτσης: Διεγράφη ο βουλευτής από την ΚΟ της ΝΔ μετά τον σάλο για τα «κόκκινα δάνεια»
- Συναγερμός και στην Ελλάδα: Έφτασαν οι νέες υποπαραλλαγές της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού, ΒQ. 1 και ΒQ 1.1
- Τροχαίο στην Ημαθία: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 28χρονου που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονη - «Τραυματίστηκε και ο πελάτης μου»
- Πετρέλαιο: Γιατί πέφτουν οι διεθνείς τιμές - Η ψαλίδα βενζίνης diesel καλά κρατεί...
- Δεν είναι τόσο αθώες όσο νομίζεις! 4+1 τροφές που βλάπτουν την υγεία της καρδιάς σου χωρίς να το γνωρίζεις

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
