Δράμα: Ένταση κατά την διάρκεια ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου
Μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων φώναζε συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένταση σημειώθηκε σήμερα το βράδυ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο της Δράμας.
Μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων είχε συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά του υπουργού.
Η ομιλία του υπουργού ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω της συνάντησης εργασίας που είχε νωρίτερα στον ίδιο χώρο του επιμελητηρίου με το διοικητικό συμβούλιο και ομάδα επιχειρηματιών της Δράμας.
Έξω από το επιμελητήριο είχε συγκεντρωθεί αστυνομική δύναμη σε μια προσπάθεια να αποτραπούν επεισόδια. Ο συγκεντρωμένος κόσμος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Με την ομιλία στη Δράμα ολοκληρώνεται η διήμερη επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη ανατολική Μακεδονία, όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς.
Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»
«Δεν μας αφορά η εμπλοκή με την πολιτική»: Οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών παίρνουν αποστάσεις από την Καρυστιανού
Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»
Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



