Δένδιας για υποκλοπές: Η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από αμοιβαία εμπιστοσύνη χαρακτηρίζεται η σχέση του με τον Πρωθυπουργό, είπε ο Νίκος Δένδιας κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών.
Σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο ΣΕΥ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Υπουργός Εξωτερικών τόνισε, επίσης, ότι τον καλύπτει πλήρως η διαβεβαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
Ολόκληρη η δήλωση Δένδια
Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ.
Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως.
- Κωνσταντινούπολη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την βομβιστική επίθεση - Έτσι ξέφυγε η γυναίκα μετά την έκρηξη
- Σκληρό ροκ στην πολιτική σκηνή για το θέμα των παρακολουθήσεων: Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης
- Χρόνια πολλά Κάρολε: Γιατί είναι ακατάλληλος να κρατήσει τα ηνία της Βρετανίας στα πρησμένα χέρια του ο βασιλιάς που σήμερα κλείνει τα 74
- Παράθυρο για μειώσεις αντικειμενικών τιμών - Τριπλή «ένεση»στην αγορά ακινήτων
- «Βόμβες» από Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Γιουνάιτεντ με πρόδωσε, έγινα το μαύρο πρόβατο, δεν σέβομαι τον Τεν Χαγκ»
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



