Βουλή: Live streaming η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξεκίνησε στη Βουλή η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της ΕΥΠ και των παρακολουθήσεων. Ο κ Τσίπρας που εξαπέλυσε νωρίτερα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη καλώντας τον να παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν υπό παρακολούθηση.
Η συζήτηση διεξάγεται για το νομοσχέδιο που αφορά την ΕΥΠ με τίτλο: «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών». Η συζήτηση διεξάγεται σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών και με φόντο την πολύκροτη υπόθεση παρακολουθήσεων. Προηγήθηκε λίγη ώρα νωρίτερα η δευτερολογία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Διαβάστε ακόμη
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



