• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ταυτοποιήθηκε ο «πεινασμένος» διαρρήκτης – Εισέβαλλε στο Δημαρχείο Σαρωνικού και έφαγε τρόφιμα που βρήκεΜετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτωνΑπόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   25.02.2019 20:04
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η απάντηση Καραμέρου

Κόντρα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με Γιώργο Καραμέρο για έναν υποψήφιο

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Γ. Καραμέρο ότι «έκοψε» υποψήφιο λόγω της καταγωγής του - Τι απαντά ο Γ. Καραμέρος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου (Eurokinissi)
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου (Eurokinissi)

«Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι», αρνήθηκε να συμπεριλάβει μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις λίστες των υποψηφίων λόγω της καταγωγής του» καταγγέλλει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου σημειώνοντας ότι: «ο πολιτικός χώρος της νεολαίας της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ουδεμία ιδεολογική και πολιτική συγγένεια έχει με ανθρώπους που ακολουθούν πρακτικές αποκλεισμού λόγω χρώματος και καταγωγής.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και πρέπει να απομονωθούν τόσο σε κοινωνικό όσο και πολιτικό επίπεδο, μέσα από την οικοδόμηση ενός ανοικτού και δημοκρατικού μετώπου, απέναντι στην ακροδεξιά και στην αντίληψη που θέλει τον δήμο σαν λάφυρο στα χέρια των μεγάλων συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας. Το όραμα του κ. Καραμέρου για ένα "Ενωμένο Μαρούσι" είναι κενό περιεχομένου σε όλα τα επίπεδα. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Καραμέρου». 

Η απάντηση Καραμέρου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου αμέσως απάντησε στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Από την πρώτη στιγμή, έχουμε καταστήσει σαφές ότι το # Ενωμένο Μαρουσι είναι μια ανεξάρτητη παράταξη και ως εκ τούτου δεν δέχεται υποδείξεις από κανένα κόμμα και από καμία κομματική νεολαία. Σε ό,τι αφορά τις απαράδεκτες και ψευδείς αιτιάσεις για δήθεν αποκλεισμούς λόγω "χρώματος και καταγωγής", ο συγκεκριμένος πολίτης, για τον οποίο γίνεται λόγος στην εν λόγω κατάπτυστη ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ζει στο Μαρούσι και δεν είναι δημότης Αμαρουσίου, ούτε έχει κάποια αναφορά στην πόλη κάτι που αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας. Για τα ζητήματα των μεταναστών, το # Ενωμένο Μαρούσι ετοιμάζει ήδη σειρά προτάσεων για την πιο αποτελεσματική λειτουργία του ήδη θεσμοθετημένου Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, το οποίο θα στελεχώσουμε με μετανάστες συμπολίτες μας που είναι δημότες της πόλης μας και γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματα ένταξης σε τοπικό επίπεδο. Είναι προφανές, ότι φερτοί υποψήφιοι με μοναδικό κριτήριο την κομματική τους ταυτότητα, δεν γίνονται δεκτοί στο # Ενωμένο Μαρούσι».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Διαβάστε ακόμη

Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια

Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων

Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί

Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ
  • Γιώργος Καραμέρος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr