Βούτσης στο Open TV: Ανοικτό το σενάριο των εκλογών τον Μάιο
Ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει η χώρα σε εκλογές τον Μάιο άφησε ο Νίκος Βούτσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μιλώντας στο Open TV ο πρόεδρος της Βουλής, εξέφρασε την πεποίθηση ότι παρότι υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που θέλει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, οι εκλογές θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί η θητεία της κυβέρνησης.
Τόνισε ακόμα ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου, που θα κλείσει η Βουλή για το Πάσχα, θα έχουν περάσει τα επίμαχα νομοσχέδια.
Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι στις 14 Μαρτίου, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια για τη δεύτερη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης και παράλληλα θα τεθεί επί τραπέζης το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Ένα από τα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης, είναι να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις.
Διαβάστε ακόμη
Αεροπορική τραγωδία στην Πιερία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 41χρονου αδικοχαμένου πιλότου - «Είχε όλα τα καλά, τα έχω χαμένα»
Συνεχίζει να φλέγεται η Αλβανία: Έκτη ημέρα μαζικών διαδηλώσεων - «Αμφισβητείται η ένταξη στην ΕΕ», λέει ο Ράμα
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν 17.380 ευρώ και κοσμήματα στα συντρίμμια
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε άνθρωπο»: Το σοκαριστικό μεταπολεμικό πείραμα για την υπακοή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



