• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείοΧρυσοχοΐδης: Η ΕΛΑΣ δεν έχει δείρει τους αγρότες στα μπλόκα - Έρχονται νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕΑπεργία 16 Δεκεμβρίου: Κλείνουν και σχολεία - Συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί στις κινητοποιήσειςΣίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
δημοφιλές τώρα: Σίδνεϊ: Ποιος ήταν ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - Τον πυροβόλησαν δύο φορές
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   17.02.2023 21:20
Newsroom
Newsroom

Ανδρουλάκης: «Το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο εθνικό θέμα»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) και την Παγκύπρια Οργάνωση Πολυμελούς Οικογένειας (Π.Ο.Π.Ο.) είχε νωρίτερα στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε την προτεραιότητα στην αντιμετώπιση του δημογραφικού. «Είναι χρέος να στηρίξουμε τους τρίτεκνους, αλλά και τις πολύτεκνες οικογένειες. Αυτό πρέπει να γίνει με φορολογικά κίνητρα αλλά και με ένα πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης παρουσιάζοντας την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την κοινωνική στέγη και συμφώνησε στο αίτημα των τριτέκνων να εξομοιωθούν με τους πολύτεκνους.

«Είναι πάρα πολύ ουσιαστικό να στηρίξουμε και να καθιερώσουμε τον Εθνικό Αποταμιευτικό Λογαριασμό για κάθε παιδί ο οποίος θα χρηματοδοτείται από την Πολιτεία και τον γονέα» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Αυτές οι προτεραιότητες θα συμβάλουν στη βελτίωση των δημογραφικών στοιχείων. Αν αυτό δεν συμβεί άμεσα, δυστυχώς θα έχουμε ένα εθνικό και παράλληλα οικονομικό πλήγμα. Η χώρα θα γερνάει και θα λιγοστεύει το ανθρώπινο δυναμικό, που θα μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ανάπτυξη της πατρίδας μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο βουλευτής και υπεύθυνος του κοινοβουλευτικού τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Μουλκιώτης, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Νάντια Γιαννακοπούλου και η γραμματέας του τομέα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Έφη Μπέκου.

Διαβάστε ακόμη

Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν

Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»

Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο

Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ειδήσεις τώρα
  • δημογραφικό πρόβλημα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr