• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το ΞέπλυμαΟικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκότωσε τη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρειΒίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 25χρονος στην Πύλο επιτίθεται στον κουρέα επειδή δεν του αρέσε...το αποτέλεσμαΥπόθεση Έπσταϊν: Η Μάξγουελ θα μιλήσει μόνο αν της δώσει χάρη ο Τραμπ - «Θα πάρουμε επιτέλους απαντήσεις»
δημοφιλές τώρα: Προκαλεί ο Τσελίκ: Θέτει θέμα αποστρατιωτικοποίησης νησιών λίγο πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη -...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   06.03.2019 12:31
Newsroom
Newsroom

Ρένα Δούρου στο OPEN: Με είχαν στο στόχαστρο πριν καν σβήσει η φωτιά (vid)

Ολα όσα είπε η Ρένα Δούρου για την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε, στη διάρκεια της συνέντευξής της στο Open TV.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

«Οι αθώοι πρέπει να περιμένουν», ανέφερε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στο OPEN TV και την εκομπή Ώρα Ελλάδος. Και τόνισε: «Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα λέω ότι κανένα πρόσωπο δεν πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου. Ας σκύψουμε ταπεινά το κεφάλι και να σεβαστούμε τους νεκρούς. Εμένα με είχαν στο στόχαστρο πριν σβήσει καν η φωτιά. Οι αθώοι πρέπει να περιμένουν. Δεν θα πάρω την σκυτάλη από αυτούς που είναι κατηγορούμενοι είτε για παιδεραστία είτε για ό,τι άλλο».

«Πριν ακόμη δούμε τις ζημιές, είχαν βγάλει το κατηγορητήριο. Απάντησα στην κυρία Γεννηματά», σημείωσε η κυρία Δούρου, τονίζοντας ότι «πρέπει να είναι έμπρακτη η συγγνώμη».  «Θα μπορούσα κι εγώ να κουνάω το δάχτυλο για τα μπαζώματα και όλα τα άλλα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν», σημείωσε η περιφερειάρχης Αττικής, καταδεικνύοντας τα λάθη του παρελθόντος. 

Φωτιά στο Μάτι
ΕΛΛΑΔΑ 05.03.2019 16:25
Μάτι: Ποινικές διώξεις σε Δούρου, Ψινάκη και άλλα 18 άτομα
Μάτι: Ποινικές διώξεις σε Δούρου, Ψινάκη και άλλα 18 άτομα

«Η περιφέρεια διαθέτει χρήματα. Αυτά τα χρήματα μπορούν να διεκδικηθούν. Οι πληγέντες μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς για να διεκδικήσουν αυτά τα χρήματα», τόνισε η κυρία Δούρου. 

«Θα είμαι πάλι υποψήφια γιατί έχω υπογράψει συμβόλαιο αξιοπρέπειας με τους πολίτες», τόνισε η κυρία Δούρου. Και με αφορμή τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από τον Γιώργο Πατούλη και τον Γιάννη Σγουρό, η ίδια δήλωσε: «Με ξαφνιάζουν ακόμη οι τιμητές του παρελθόντος. Δεν θα κριθούμε από το ωροσκόπιό μας αλλά από αυτά που κάναμε». 

Διαβάστε ακόμη

Η δύσκολη επόμενη μέρα για τους επιζώντες στη Χίο - Τα κλειστά κέντρα κράτησης και ο αγώνας δρόμου για άσυλο

Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα

Χολιγουντιανή ληστεία στην Ιταλία: Οι δράστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ανατίναξαν χρηματαποστολή

Οι γυναίκες που σκαρφαλώνουν υψόμετρα χιλιάδων μέτρων στην Ινδία για να προστατεύσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ρένα Δούρου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr