ΚΕΔΕ: Nα μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ όσοι έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
Τι αναφέρει η επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σε όλους τους Δήμους της χώρας, που έχουν πληγεί από πλημμύρες, φωτιές και άλλα φυσικά φαινόμενα, ζητά με επιστολή του προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης .
Στην επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, υπογραμμίζει πως «οι όροι και οι προϋποθέσεις απαλλαγής τους, μπορούν να είναι κατά τα πρότυπα των αποφάσεων που εφαρμόστηκαν και για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στο Μάτι και τη Ραφήνα».
Επισημαίνει ότι η ΚΕΔΕ στηρίζει το αίτημα της δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας Ιωάννας Κριεκούκη, η οποία επίσης έχει ζητήσει την πλήρη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας.
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



