Καλογήρου: Συκοφάντης ο σωφρονιστικός υπάλληλος, θα λογοδοτήσει
Ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα. Γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων» αναφέρει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Καλογήρου.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνει ότι «καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος.
Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, Προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, Διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας. Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται».
Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Αραβαντινός μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές, καταγγέλλοντας ότι δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά.
Η νίκη των Δημοκρατικών, τα 450 χαμένα εκατ. του Μασκ και η δύσκολη επόμενη μέρα της τεχνολογικής ελίτ
Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»
Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



