Debate Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης για υποκλοπές: «Όχι! Δε σκέφτηκα να παραιτηθώ»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις υποκλοπές ρωτήθηκε, από τη Ράνια Τζίμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τρίτη ενότητα του debate πριν από τις εκλογές.
Debate Εκλογές 2023: «Ανέλαβα με θάρρος τις ευθύνες μου»
«Δε σκέφτηκα να παραιτηθώ για τις υποκλοπές, αλλά ανέλαβα με θάρρος τις ευθύνες μου. Και ανέλαβα 2 συγκεκριμένες δεσμεύσεις, να υπάρξει διαλεύκανση της υπόθεσης και ανέλαβα να διορθώσω μια σειρά από δυσλειτουργίες στις μυστικές υπηρεσίες», είπε αρχικά και παρέθεσε τις αλλαγές στην ΕΥΠ.
Σε δεύτερη ερώτηση, απάντησε: «οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις παρακολουθήσεις δεν ήταν επαρκείς. Ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια και δεν έπρεπε να παρακολουθηθεί. Το κράτος δικαίου στη χώρα αξιολογείται συνολικά. Το κράτος δικαίου μας, σύμφωνα με τον Economist έκανε σημαντικά βήματα».
Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr
«Έκρηξη» Ανεστίδη με «γαλάζιο» βουλευτή για τις επιδοτήσεις στον αέρα του OPEN: «Παίρνει όσα στρέμματα θέλει όποιος ανοίξει ΑΦΜ»
«Αλλάζουμε στάση στις διαπραγματεύσεις για το Oυκρανικό»: Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Τραμπ για την επίθεση στην προεδρική κατοικία
Μετά την Πρωτοχρονιά οι 18 πηγαίνουν σε διάλογο: «Ο δρόμος ανοιχτός, τα σκυλιά δεμένα», λένε οι υπόλοιποι αγρότες
Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών στα Βαρδούσια – Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



