ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης για τις αθλιότητες Ψαριανού για τους εκπαιδευτικούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για αλαζονεία κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τα όσα έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Twitter κατά των εκπαιδευτικών. Ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τον πρωθυπουργό αν συμφωνεί με χαρακτηρισμούς όπως «καθάρματα, σκουλήκια, αλήτες και αρχιμαφιόζους».
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς. Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων».
«Τους αποκάλεσε 'καθάρματα', 'σκουλήκια', 'αλήτες' και 'αρχιμαφιόζους', όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες. Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται. Ο κ. Μητσοτάκης που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού, χρόνια τώρα, οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μητσοτάκης για PosoKanei: «Real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης
20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



