Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Η σκέψη μας στους διασώστες»
Ναυάγιο στην Πύλο – Ανδρουλάκης: «Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, επικοινώνησε ο Νίκος Ανδρουλάκης για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.
«Η σκέψη μας στους διασώστες»
«Μετά την επικοινωνία τους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Πρωθυπουργό, κ. Σαρμά, και με ενημέρωσε για το μέγεθος της τραγωδίας. Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι. Η σκέψη μας είναι στους διασώστες, που δίνουν μάχη με τον χρόνο. Για άλλη μια φορά αυτοί οι έμποροι ψυχών οδήγησαν εκατοντάδες ανθρώπους σε μια τραγωδία στη Μεσόγειο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η χώρα μας πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, διότι συνεχίζουμε να έχουμε τραγικά αποτελέσματα».
- Συγκλονιστικές εικόνες μετά το ναυάγιο στην Πύλο: «Γυναίκες και παιδιά στα αμπάρια του σκάφους», λένε διασωθέντες - Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών.
- Τουρκικά ΜΜΕ: «Κύμα γκιουλενιστών κατευθύνεται προς την Ελλάδα» – Για «οργανωμένη απόδραση» κάνει λόγο η Άγκυρα
- «Καμπανάκι» ΕΟΦ για συμπληρώματα διατροφής που διακινούνται μόνο διαδικτυακά - «Μην τα καταναλώσετε»
- Η Εθνική μπάσκετ του 1987, πρώτα από όλους νίκησε τον εαυτό της και γι’ αυτό ακόμα μνημονεύεται
- Μακάβριο tweet «πέθανε» τη Νάνα Μούσχουρη: Ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι πίσω από τη ψευδή είδηση
- Ηλιακοί θερμοσίφωνες: Τέλος χρόνου για την επιδότηση - Βροχή 320.000 αιτήσεων
Διαβάστε ακόμη
Κλείνει το μάτι στον Τσίπρα ο Φάμελλος: Θετική εξέλιξη η ίδρυση της ΕΛ.Α.Σ
Ανδρουλάκης: Βολεύει τον Μητσοτάκη να συγκρίνεται η αναξιοπιστία του με την αναξιοπιστία του Τσίπρα
Αλέξανδρος Τσουβέλας για τη σύντροφό του: «Είμαστε μαζί 13 χρόνια - Πιστεύω ότι δεν έχουμε παντρευτεί για να μην χωρίσουμε»
Η Μαντόνα εμφανίστηκε στην Times Square για το Pride Month και το νέο άλμπουμ της - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



