Δεν αναγνώρισαν τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης - «Είμαι ο νέος υπουργός», είπε στον φύλακα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ευτράπελο σημειώθηκε την Τρίτη μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, με τον νέο υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Καθώς ο κ. Παπαστεργίου αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης, φαίνεται πως ακόμα δεν είναι ευρέως γνωστός στους πολίτες αλλά ούτε στους υπαλλήλους του υπουργείου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία, με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο. Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι, με τον κ. Παπαστεργίου να του απαντά «είμαι ο νέος υπουργός».
- Στο μικροσκόπιο της Άγκυρας ο Γεραπετρίτης: Αμφιβολίες των τουρκικών ΜΜΕ για τον νέο ΥΠΕΞ – Τι λένε για Δένδια και εξοπλισμούς
- Γκάζι για μεταρρυθμίσεις από τον Μητσοτάκη - Τι θα πει σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο
- Δραματικά προβλήματα: Χωρίς συρμούς κινδυνεύει να μείνει ο Προαστιακός της Αθήνας – Η επιστολή της Hellenic Train στη ΡΑΣ
- Χρυσοχοΐδης σε Διοικητές Νοσοκομείων: Οδηγία για 24ωρο «αλέρτ» και… απαγόρευση επικοινωνίας - «Όποιος δεν μπορεί να το πει»
- «Σπίτι μου»: Πότε ανοίγει για επιπλέον 5.000 δικαιούχους - Εγκρίθηκαν 4.600 δάνεια
Διαβάστε ακόμη
Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά… σκότωσε τον άντρα της: Η υπόθεση που συγκλόνισε την προπολεμική Αθήνα - Κατάσκοπος των Ιταλών η σύζυγος!
Νέο κύμα κακοκαιρίας από σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Εξαφάνιση 16χρονης από Πάτρα: Το οικογενειακό περιβάλλον στο μικροσκόπιο των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




