ΣΥΡΙΖΑ: Τη διεξαγωγή δύο debates ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία ζητά ο Παππάς - Αιχμές για κείμενο της «Ομπρέλας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη διεξαγωγή δύο debates ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πρότεινε ο Νίκος Παππάς μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ. Έκανε λόγο για δύο «τηλεοπτικές συναντήσεις» που καλό θα ήταν να γίνουν πριν από τη διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Ειδικότερα, ο διεκδικητής της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε ότι θα ήταν καλό να γίνουν δύο «τηλεοπτικές συναντήσεις» των υποψηφίων η πρώτη έως τα τέλη Ιουλίου και η δεύτερη πριν από το τέλος Αυγούστου και μάλιστα την κατέθεσε δημοσίως για να πάρουν θέση και οι άλλοι υποψήφιοι.
Ο Νίκος Παππάς άφησε αιχμές για κείμενο που υπογράφουν στελέχη της Ομπρέλας (Νίκος Φίλης, Πάνος Λάμπρου) και κατατέθηκε ως συμβολή στην Κεντρική Επιτροπή λέγοντας πως η αναφορά σε «ασπόνδυλο πολυσυλλεκτισμό» είναι μία καταστροφική άποψη που μάς πάει πίσω.
«Φορτώνουμε τα πλοία με πυρομαχικά»: Οι απειλές του Τραμπ στο παρά πέντε των διαπραγματεύσεων και οι δύο όροι του Ιράν
Συναγερμός στην Ευρώπη: Φόβοι για έλλειψη καυσίμων στα αεροδρόμια τις επόμενες εβδομάδες
Γιατί το Mythos της Anthropic προκαλεί πανικό σε κυβερνήσεις και Wall Street - Οι αλλαγές που φέρνει στο AI
«Έμοιαζε με βρώμικο παγόβουνο»: Το μυστικό νησί στην «επικίνδυνη ζώνη» της Ανταρκτικής - Πώς ανακαλύφθηκε τυχαία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



