«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» το σύνθημα της Έφης Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος σταθμός της περιοδείας της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου για τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
Το σύνθημα ήδη αποτυπώνεται στο υλικό για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη η κα Αχτσιόγλου στη βόρεια Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να περιοδεύσει και Νίκος Παππάς περί τα μέσα της εβδομάδας. Ήδη, ο πρώην υπουργός περιόδευσε το Σάββατο σε Κορινθία και Αργολίδα ενώ έκανε αυτοψία και στην πυρόπληκτη περιοχή των Μεγάρων.
Περιοδείες θα ξεκινήσει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ενώ θα επιστρέψει σε αυτές όπως και οι άλλοι υποψήφιοι μετά τις 20 Αυγούστου.
Υπενθυμίζεται πως η πρώτη συνάντηση που είχαν το πρωί της Παρασκευής οι διεκδικητές της αρχηγίας κατέληξε, μολονότι δεν υπήρξε απόλυτη συμφωνία, στη διενέργεια ενός «debate» πιθανότατα μετά το Διαρκές Συνέδριο (2-3 Σεπτεμβρίου) με όρους που δεν θα θυμίζουν τις συνήθεις τηλεαναμετρήσεις αλλά θα επιτρέπουν τον διάλογο μεταξύ των υποψηφίων χωρίς ασφυκτικούς χρονικούς περιορισμούς.
Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




