Κατσαφάδος για Νέα Φιλαδέλφεια: Ούτε εγώ, ούτε ο Οικονόμου γνωρίζαμε τον ερχομό των Κροατών χούλιγκαν - Ήταν φασίστες, τρομοκράτες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
«Προφανώς και γίνανε πολύ σοβαρά λάθη στην πρόληψη και στη αποτροπή», είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.
«Ήταν φασίστες, τρομοκράτες υπό τον μανδύα του χουλιγκανισμού, είπε για αυτούς που προκάλεσαν τα αιματηρά επεισόδια και τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.
«Ο χώρος του αθλητισμού είναι χώρος πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας» ανέφερε.
«Ούτε εγώ ούτε ο κ. Οικονόμου είχαμε ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα» ξεκαθάρισε ο κ. Κατσαφάδος στην ΕΡΤ.
Όσο για το αν θα γίνουν άλλες καρατομήσεις, ο υφ. Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε: «Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν, όσο ψηλά κι αν είναι. Στο απυρόβλητο δεν είναι κανείς».
Όσον αφορά στο αίτημα της αντιπολίτευσης για παραιτήσεις, ανέφερε ότι «Η δουλειά μας είναι να φτιάξουμε μία αστυνομία σύγχρονη και ασφαλή για τους πολίτες».
Για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟ και Μαρσέιγ, είπε ότι θα είναι πολύ αυξημένα τα μέτρα.
Μια συμφωνία ήταν κοντά ώσπου... άρχισε τα posts: Πώς ο Τραμπ έφερε νέα αβεβαιότητα στις διαπραγματεύσεις
«Δεν ισχύουν τα περί κυκλώματος - Ήταν φίλη μου»: Σπάει τη σιωπή του ο 23χρονος φίλος της Μυρτώς
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Πρόταση απαλλαγής για τον Νίκο Ρωμανό και ακόμα δύο
Πρόστιμο 300 ευρώ σε μουσικούς του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, επειδή είχαν μικρόφωνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



