Κροάτης πρωθυπουργός σε Μητσοτάκη για χούλιγκανς: «Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenkovic, σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο τα Δυτικά Βαλκάνια. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.
Ο Πρωθυπουργός της Κροατίας εξέφρασε στον Πρωθυπουργό τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του φιλάθλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη. Σχετικά με το ζήτημα της προσωρινής κράτησης Κροατών, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία για σχετική ενημέρωση.
Διαβάστε ακόμη
«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη»: Τι κατέθεσε ο στρατιωτικός ψυχολόγος για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στη Δράμα
Τουρισμός για Όλους 2026-27: Περισσότεροι οι δικαιούχοι - Τα ευέλικτα κριτήρια
Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν πυρηνικοί σταθμοί - Το μεγάλο ρίσκο
Το botox μας κάνει πιο ευτυχισμένους; Τι λένε οι επιστήμονες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



