Πύρινη «κόλαση» στο Πόρτο Γερμενό με μαζικές εκκενώσεις, μάχη με τις φλόγες στην Φωκίδα - Live εξελίξεις
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητοΚλέαρχος Μαρουσάκης: Δύσκολη η νύχτα στη βορειοδυτική Αττική - Ριπές ανέμου έως 8 μποφόρΠοιες περιοχές θα επηρεαστούν από τους καπνούς λόγω των πυρκαγιών σε Πόρτο Γερμενό, Φωκίδα και ΑιγιάλειαΧρυσό ντουέτο! Δεύτερη πρωτιά από τις αδερφές Αλεξανδρή στο ελεύθερο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
δημοφιλές τώρα: Τάσος Χαλκιάς: Κάηκε το εξοχικό του - «Μια ιστορία 52 ετών έγινε στάχτη»
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   01.09.2023 08:39 
Newsroom
Newsroom

Στίγκας στο OPEN: «Βουλευτές “αντάρτες” πλαστογράφησαν υπογραφές - Με εκβιάζουν για να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Intime News
Intime News
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Για τη διαγραφή βουλευτών από το κόμμα, τον Ηλία Κασιδιάρη και τις επόμενες κινήσεις στο κοινοβούλιο μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας μετά την εσωτερική διαμάχη και τις δηλώσεις του για βουλευτές υποκινούμενους από «ξένα κέντρα» που παραπέμπουν σε «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Στίγκας χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους βουλευτές «αντάρτες», ενώ είπε ότι η δήλωση που κατέθεσαν είναι ψευδής, καθώς ισχυρίζεται ότι ορισμένοι βουλευτές πλαστογράφησαν τις υπογραφές συναδέλφων τους, ενώ τόνισε ότι αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι γίνεται προσπάθεια ανατροπής του και πως υπήρχε συνεννόηση με εξωθεσμικούς κύκλους, χωρίς ωστόσο να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εάν αναφέρεται στον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναφερόμενος ξανά στους εξωθεσμικούς κύκλους είπε ότι «θέλουν να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση» και γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούν να τον ανατρέψουν.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του για βουλευτές υποκινούμενους από «ξένα κέντρα» που παραπέμπουν σε «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» σχολίασε ότι θα περιμένει το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να μιλήσει για πρόσωπα και καταστάσεις. «Δεν εκβιάζομαι σε καμία περίπτωση», είπε.

«Με έχουν εκβιάσει με πάρα πολλούς τρόπους. Εκεί πρωτοστατούν οι βουλευτές, από που έχουν εντολές θα το βρούμε», είπε ο κ. Στίγκας. «Μου έχουν προτείνει να περάσω σε ανομίες», είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και εξήγησε ότι προσπαθούν να τον πείσουν να δώσει αλλού ένα μέρος της χρηματοδότησης.

«Υπάρχει ένα θέμα ηθικής τάξεως. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που εκβιάζονται και κάνω ό,τι μου πουν. Εγώ έχω ένα θεσμικό ρόλο, σέβομαι τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του και όσο καιρό θα είμαι στη Βουλή θα τιμήσω την ψήφο τους», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον Ηλία Κασιδιάρη, είπε ότι έχει αρκετές διαφορές τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε ακόμη

Πύρινη «κόλαση» στο Πόρτο Γερμενό με μαζικές εκκενώσεις, μάχη με τις φλόγες στην Φωκίδα - Live εξελίξεις

Το ethnos.gr στο Πόρτο Γερμενό: Οδοιπορικό στην καταστροφή - Χάθηκε όλη η άγρια φύση σε ένα βράδυ

Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου

«Πίστευα ότι η οικογένειά μου ήθελε να με σκοτώσει»: Το συμπλήρωμα fitness που του προκάλεσε ψύχωση

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Βουλή
  • Ηλίας Κασιδιάρης
  • βουλευτές
  • ειδήσεις τώρα
  • Βασίλης Στίγκας
  • Σπαρτιάτες
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr