Κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη Δικαστική Αστυνομία

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης και λειτουργίας Δικαστικής Αστυνομίας - Τροποποιήσεις ν.4963/2022 και άλλες ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης».
Σκοπός του νομοσχεδίου είναι η επιτάχυνση της διαδικασίας στελέχωσης της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» του άρθρου 3 του ν. 4963/2022 (Α' 149), προς διασφάλιση της άμεσης, πλήρους και αποτελεσματικής λειτουργίας της.
Το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς επεξεργασία, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:00.
Διαβάστε ακόμη
«Μην ψάχνετε μέσα στο ΠΑΣΟΚ ρωγμές - Ενωμένοι θα κερδίσουμε»: Η συνέντευξη Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
Θάνατος Μαζωνάκη: Η ώρα της απολογίας για τους γιατρούς - Σε τι θα κληθούν να απαντήσουν και τι ερευνούν τώρα οι Αρχές
«20 χρόνια Μέτρημα» με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο ethnos.gr: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο»
Αλέξανδρε, σ'ευχαριστούμε: 20.000 άνθρωποι, ένας «εξωγήινος» Τσουβέλας και μια βραδιά που πέρασε στην Ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



