• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνεςΑπόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του ΠαναγόπουλουΚόντρα Τζανακόπουλου - Καιρίδη: «Μήπως να μου δώσετε έξι νούμερα μπας και κερδίσω κάνα Τζόκερ;» - «Δεν μας παρατάς, δημαγωγέ!»Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία κατά του Αχιλλέα Μπέου και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βόλου
δημοφιλές τώρα: Πήγε ανυποψίαστος στο αστυνομικό τμήμα για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   06.09.2023 17:31
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Παρά το σοκ της ήττας και της αποχώρησης Τσίπρα, έχουμε κάνει πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση»

Τσακαλώτος: Η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σταδιακή, δε θα γίνει με εντυπωσιακές κινήσεις

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

«Η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία θα είναι σταδιακή, δε θα γίνει με κάποιες εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά με δουλειά μυρμηγκιού σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο, υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 04.09.2023 17:15
Τσακαλώτος: Η ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι άθροισμα κεντρώων, κεντροαριστερών και αριστερών απόψεων

«Παρά το σοκ της ήττας και της αποχώρησης Τσίπρα, έχουμε κάνει πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση»

«Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, βλέπω ότι και οι πέντε υποψήφιοι μιλάνε, συζητάνε, αναλύουν τις θέσεις τους με έναν τρόπο συντροφικό και ενωτικό. Μια χαρά θα είναι η εκλογική διαδικασία, μια χαρά ήταν και όταν εκλέξαμε τον Αλέξη Τσίπρα», είπε για τις εσωκομματικές εκλογές και σημείωσε: «Νομίζω τα πρώτα αντανακλαστικά των τεσσάρων υποψηφίων και τώρα και του πέμπτου είναι θετικά. Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση παρά το σοκ της ήττας και το σοκ της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα μετά από 15 χρόνια».

Για τον ίδιο τόνισε πως θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο να πάει να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές αλλά, όμως, ακόμα πιο πολύ σημαντικό είναι όσοι πάνε να ψηφίσουν να συμμετέχουν ενεργά στη συνέχεια στις διαδικασίες Ανασυγκρότησης του κόμματος. «Χρειαζόμαστε μία ισχυρή αριστερή ταυτότητα γιατί, ακριβώς, οι αριστερές ιδέες και αριστερές αναλύσεις μπορούν να μετατραπούν σε πολιτικές που απαντούν στις ανάγκες των πολιτών. Και στις άμεσες και μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσουμε μεγάλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημοκρατία με την πράσινη μετάβαση, με τις νέες τεχνολογίες, την τεχνητή νοημοσύνη», επισήμανε. Παράλληλα, είπε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα ασκεί έντονη αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία για όλα τα ζητήματα.

Αναφερόμενος τα προβλήματα από τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες και γενικότερα τις φυσικές καταστροφές, κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν έχει επιχειρησιακά σχέδια ούτε αγάπη για το περιβάλλον και τον δημόσιο πλούτο και γι αυτό δεν μπορεί να σχεδιάσει μακροπρόθεσμα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Μυλόπουλο και του εξέφρασε τη στήριξη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης, Σπύρο Πέγκα, καθώς και τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη. 

Διαβάστε ακόμη

Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ

Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση

Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Γιάννης Μπουτάρης
  • Θεσσαλονίκη
  • ειδήσεις τώρα
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Σπύρος Πέγκας
  • Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr