Σταθάκης: Δεν πρόκειται να αυξηθεί η τιμή του ρεύματος
«Η ΔΕΗ αποφασίζει για τις εκπτώσεις, είναι 100% δικιά της απόφαση. Αυτή ρυθμίζει την εκπτωτική της πολιτική, δεν αφορά την κυβέρνηση», ανέφερε ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στο Open Beyond🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί η τιμή του ρεύματος προχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, κληθείς να σχολιάσει τη νέα εμπορική πολιτική της ΔΕΗ, η οποία περιορίζει κατά 5% την έκπτωση συνέπειας.
«Η ΔΕΗ αποφασίζει για τις εκπτώσεις, είναι 100% δικιά της απόφαση. Αυτή ρυθμίζει την εκπτωτική της πολιτική, δεν αφορά την κυβέρνηση», ανέφερε ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στο Open Beyond.
Όπως τόνισε, την κυβέρνηση αφορά η τιμή του ρεύματος. «Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση της τιμής του ρεύματος, αυτό είναι η κυβερνητική ευθύνη» υπογράμμισε.
Ερωτηθείς για «μάχη» των μακεδονικών προϊόντων έναντι των γειτόνων μας, ο υπουργός Περιβάλλοντος σημείωσε ότι η χώρα μας την κερδίζει «διότι μέχρι χθες 146 χώρες αναγνώριζαν τη Δημοκρατία της Μακεδονίας άρα η ελληνική διπλωματία σε κάθε εμπορική έκθεση ανάλωνε ώρες επί ωρών για να γράφεται το FYROM».
Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι τα ελληνικά μακεδονικά προϊόντα είναι κατοχυρωμένα 100% ,καθώς υπάρχει απόλυτα καθαρή διατύπωση. «Η άλλη πλευρά πρέπει να έχει σαφέστατο μήνυμα ότι είναι προϊόν Βόρειας Μακεδονίας» συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, σημείωσε ότι θα υπάρχει ρητή αναφορά για τον αγωγό. «Δεν θα υπογράψουμε σήμερα, θα έχουμε λίγη ακόμα τεχνική επεξεργασία για να υπογράψουμε στο επόμενο διάστημα» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος.
Πάντως, ο κ. Σταθάκης κληθείς να σχολιάσει τις πλημμεληματικές διώξεις για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, επισήμανε ότι καλύπτεται πλήρως από τις δηλώσεις της Ρένας Δούρου πως έγινε ό,τι καλύτερο ήταν δυνατό. «Θεωρούμε ότι η διερεύνηση θα βγάλει το οριστικό πόρισμα. Κανένας δεν στράφηκε κατά της δικαστικής διερεύνησης, κάθε άλλο» τόνισε.
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



