Στον Έβρο την Κυριακή η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Κατερίνα Σακελλαροπουλου θα επισκεφτεί τον Έβρο την Κυριακή (10/09) και σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news αποφάσισε να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Απολιθωμένο Δάσος» του Ζαχαρία Μπουμπόπουλου, του ανθρώπου που έχει διασώσει και δημιουργήσει μία έκθεση με σπάνια απολιθώματα από το απολιθωμένο δάσος ηλικίας 40 εκατομμυρίων χρόνων της περιοχής.
Το πρωί της Δευτέρας η κ.Σακελλαροπούλου θα παραστεί στον αγιασμό σε Δημοτικό σχολείο του Σουφλίου και θα επισκεφτεί τη Δαδια για να ενημερωθεί από τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και τους αρμόδιους του Φορέα Διαχείρισης για την καταστροφή στο παγκοσμίου ενδιαφέροντος οικοσύστημα.
Ακολούθως θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας. Πρόκειται για το σχολείο που υπέστη σημαντικές ζημιές από την πυρκαγιά η οποία έφτασε στα όρια του οικισμού της Παλαγίας και το οποίο ανακατασκευάστηκε άμεσα από το δήμο Αλεξανδρούπολης με κάλυψη όλων των εξόδων του από τη ΔΕΠΑ Εμπορίας.
Πλέον είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχθεί τους περισσότερους από 80 μαθητές που φοιτούν σε αυτό.
«Μικρά, ανθισμένα νησιά»: Η πόλη που μετατρέπει τα παρτέρια των δρόμων σε μικρούς βιότοπους
Τις γαλάζιες «αρρυθμίες» θέλει να ρυθμίσει η κυβέρνηση: Οι τοποθετήσεις που άναψαν φωτιά και η επιχείρηση... ήρεμα νερά
Έκρηξη στην Πλάκα: Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα συντρίμμια - «Κρίσιμες ώρες γιατί φτάσαμε στον χώρο των υπνοδωματίων»
Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Τραυμάτισαν 10χρονο κορίτσι - Κάλυκες και σπασμένα τζάμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




