Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση έπνιξε σήμερα στα χημικά ανθρώπους που διαμαρτυρήθηκαν για το ξεχαρβάλωμα του «επιτελικού κράτους»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Η κυβέρνηση που αγνόησε όλες τις προειδοποιήσεις για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που τρία χρόνια μετά τον "Ιανό" -και ενώ ξόδεψε 700 εκατ. για ανύπαρκτα ουσιαστικά αντιπλημμυρικά έργα- άφησε τη Θεσσαλία ανοχύρωτη να υποστεί μία ολική καταστροφή», υπογραμμίζει σε ανάρτησή της η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.
«Η κυβέρνηση που επί πέντε μέρες έχει αποδειχθεί τραγικά ανεπαρκής για να στηρίξει τους πληγέντες. Αυτή η κυβέρνηση, του κ. Μητσοτάκη, που πήγε στη Λάρισα για να προλογίσει τους υπουργούς του, έπνιξε σήμερα στα χημικά ανθρώπους που διαμαρτυρήθηκαν για το ξεχαρβάλωμα του "επιτελικού κράτους" και την ασύγγνωστη ανικανότητά της», προσθέτει.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



