ΣΥΡΙΖΑ κατά Βαρβιτσιώτη: Με καθυστέρηση έξι ημερών η παραίτησή του - Μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Με καθυστέρηση έξι ημερών, ο κ. Βαρβιτσιώτης αποφάσισε να δείξει την ελάχιστη ευθιξία και να παραιτηθεί από υπουργός Ναυτιλίας, μετά την απάνθρωπη δήλωση του με την οποία εξίσωσε τους θύτες με το θύμα της δολοφονίας, τον Αντώνη Καργιώτη, στο λιμάνι του Πειραιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαπολύοντας τα πυρά του στον πρώην – πλέον – υπουργό.
Όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρώτα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για δήθεν πολιτική εκμετάλλευση, στη συνέχεια, αφού ζητήσαμε την αποπομπή του, ζήτησε μια υποκριτική συγγνώμη και σήμερα τελικά παραιτήθηκε υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής.
Μόλις δύο και πλέον μήνες από τις εκλογές, οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ήδη μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση».
Και καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο μέγας υπεύθυνος για τις επιλογές των υπουργών και την κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους είναι ένας και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης».
Ο Μακρόν άνοιξε τη συζήτηση για πυρηνικά στην Ευρώπη - «Δεν έχουμε άλλη επιλογή»
Οι αγρότες κάνουν ολονυχτία με τα τρακτέρ στο Σύνταγμα - «Μόνο κοροϊδία πήραμε»
Πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό 15χρονο στη Λούτσα - «Τι έκανα, τι έκανα» φώναζε ο ανήλικος οδηγός
Εντυπωσιακή έρευνα: Ο πυρήνας της Γης μπορεί να περιέχει 45 ωκεανούς υδρογόνου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



