Στις 19:00 η ορκωμοσία του νέου υπουργού Ναυτιλίας, Χρήστου Στυλιανίδη παρουσία Μητσοτάκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί, σήμερα στις 19:00, στο Προεδρικο Μέγαρο στην ορκωμοσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Ο Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει με απόφαση του πρωθυπουργού την θέση του παραιτηθέντα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον απόηχο του τραγικού περιστατικού που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης.
«Η πολιτική μου διαδρομή και η προσωπική μου αξιοπρέπεια επιβάλλουν να μην παραμείνω στη θέση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Γι’ αυτό και υπέβαλα στον Πρωθυπουργό την παραίτησή μου. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



