Poll: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ήταν σχεδόν αδύνατη η αντιμετώπιση της θεομηνίας. Εσείς τι πιστεύετε;
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Αντιπλημμυρικά έργα για αυτή την ποσότητα του νερού δεν υπάρχουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο του Open και την Εύα Αντωνοπούλου.
Αναφορικά με τις καταγγελίες ότι χρησιμοποιήθηκε μικρό ποσό από το ΕΣΠΑ που δόθηκε στην περιφέρεια για τα αντιπλημμυρικά έργα ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Μπορώ να σας πω από τη θητεία μου στο υπουργείο Ανάπτυξης όπου είχα την αρμοδιότητα του ΕΣΠΑ ότι η περιφέρεια της Θεσσαλίας ήταν από τους πρώτους σε απορρόφηση στην Ελλάδα. Αν μπορούσες να πεις ότι ένας περιφερειάρχης μπορούσε να απορροφά γρήγορα πόρους, ήταν σίγουρα ο Αγοραστός».
Το ethnos.gr συνεχίζει τη νέα στήλη των δημοσκοπήσεων, μέσα από τις οποίες θα τίθενται ερωτήματα για βασικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.
Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



