• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ρωσική φρεγάτα έριξε προειδοποιητικά πυρά κατά βρετανικού γιοτ στη ΜάγχηΣΥΡΙΖΑ: Τέλος Ζαχαριάδης και Παππάς με απόφαση Φάμελλου - Ποιοι οι διάδοχοί τους«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη»: Τι κατέθεσε ο στρατιωτικός ψυχολόγος για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στη ΔράμαΣε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν πυρηνικοί σταθμοί - Το μεγάλο ρίσκο
δημοφιλές τώρα: Άδωνις Γεωργιάδης: Έρχονται αυξήσεις τιμών φαρμάκων λόγω νέας οδηγίας από την ΕΕ για τα αστικά...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   22.09.2023 21:23
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Έστειλε ένα μέιλ και επειδή δεν του απάντησα κατεβαίνει για πρόεδρος;»📌 «Ορθώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε τη στάση της σιωπής»📌 «Ακραία συκοφαντική επίθεση τα περί υπονόμευσης του Τσίπρα»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη για τα περί «κρατιδίου»: Δεν ήταν ολίσθημα, είναι ανέτοιμος – Τι είπε για το ενδεχόμενο διαγραφών

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

Έφη Αχτσιόγλου (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Έφη Αχτσιόγλου (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Στην αντεπίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη πέρασε η Έφη Αχτσιόγλου, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του πρώτου σε «κρατίδιο», όταν αναφερόταν στα κατεχόμενα της Κύπρου. Κατηγόρησε επίσης τον κ. Κασσελάκη ότι δεν έχει πολιτικό σχέδιο, ενώ διαμήνυσε πως θα εγγυηθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έστειλε ένα μέιλ και επειδή δεν του απάντησα κατεβαίνει για πρόεδρος;»

«Μου έστειλε ένα μέιλ με κάποιες ιδέες, όπως και άλλων στελεχών. (…) Είναι κάποιες ιδέες, κάποιες έχουν νόημα, κάποιες θέλουν συζήτηση αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο. (…) Όσες φορές ζήτησα διάλογο έλαβα αρνητική απάντηση. (…) Δεν κατανοώ το επιχείρημά του: Έστειλε ένα μέιλ και επειδή δεν του απάντησα κατεβαίνει για πρόεδρος; Την Κυριακή ψηφίζουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να αποφασίζει με βάση το πολιτικό σχέδιο. Η συζήτηση πρέπει να γίνεται επί των ουσιαστικών θεμάτων», ανέφερε απαντώντας στην αναφορά του κ. Κασσελάκη περί αποστολής μέιλ με τις θέσεις του προς την ίδια, μιλώντας στο STAR.

Ως προς την αναφορά σε «κρατίδιο», η κ. Αχτσιόγλου επεσήμανε πως: «Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο διαγραφών, είπε: «Η αυστηρή τήρηση των κανόνων από το μέλος έως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι κορυφαία παράμετρος για να σεβαστούμε τον κόπο όλων μας, και τον κόπο των Ελλήνων πολιτών. Οι πολίτες μας καταλόγισαν ζήτημα αξιοπιστίας, το οποίο προέκυπτε από πολυφωνία, από προσωπικές απόψεις. Η δική μου εκλογή θα συνεπάγεται μια συνολική δέσμευση σε αυτό το πλαίσιο, στην τήρηση αυτών των κανόνων. (…) Εγώ μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα αρκεί να υπάρχει σεβασμός στο προγραμματικό πλαίσιο και να μην υπάρχουν ανθρωποφαγικες επιθέσεις».

«Ορθώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε τη στάση της σιωπής»

«Ορθώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε τη στάση σιωπής. Από κει και πέρα υπάρχουν σήματα και μηνύματα και εάν δει κάποιος την αρθρογραφία, όπως αυτή του κ. Καρτερού θα καταλάβει πολύ καλά τι λέει και ξεκάθαρα λέει ότι πρέπει να σταματήσουν οι συκοφαντικές επιθέσεις», σημείωσε σε ερώτηση για το εάν πρέπει να τοποθετηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ακραία συκοφαντική επίθεση τα περί υπονόμευσης του Τσίπρα»

«Πρόκειται για ακραία συκοφαντική επίθεση που προσβάλει και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα προσωπικά. Εάν κάποιος ρίξει μια ματιά στους ανθρώπους που βρισκόταν δίπλα του, ακόμα και στην τελευταία του εμφάνιση, θα δει πως ήμουν εγώ, ο Αλέξης Χαρίτσης. Είναι δυνατό ο κ. Τσίπρας να επέλεγε υπονομευτές του στο πλευρό του; Δεν είναι προσβλητικό αυτό;» σημείωσε απαντώντας στις κατηγορίες περί υπονομευτών του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη

Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο

Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»

Τραγωδία στη Μύκονο: Νεκρή σε τροχαίο 37χρονη Ιταλίδα που γιόρταζε το μπάτσελόρ της

Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Στέφανος Κασσελάκης
  • ειδήσεις τώρα
  • Έφη Αχτσιόγλου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr