«Καρφιά» Καλπάκη και Ραγκούση κατά Κασσελάκη για τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τα μάθαμε από τις εφημερίδες»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αιχμές για το τρόπο που πάρθηκαν οι αποφάσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν και την αλλαγή σε θέσεις εκπροσώπων τόσο στο κόμμα όσο και στη Βουλή αφήνουν ο Στέργιος Καλπάκης και ο Γιάννης Ραγκούσης.
Ειδικότερα, ο μέχρι χθες εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Στέργιος Καλπάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Δώρα Αυγέρη που τον αντικαθιστά αφήνοντας όμως αιχμή για τον τρόπο που έγινε. «Χθες το απόγευμα ενημερώθηκα από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, να ορίσει εκπρόσωπο Τύπου την αγαπημένη και αξία συντρόφισσα Δώρα Αυγέρη. Της εύχομαι ολόψυχα δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει εξαιρετικά» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.
Την ίδια ώρα και ο Γιάννης Ραγκούσης σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε αιχμηρά την ότι «ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ την εκπαραθύρωση του από τα καθήκοντα του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας». Όπως τόνισε «κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, ούτε για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας».
Για την ηθική πλευρά της πολιτικής αλλά και για τη διεύρυνση.
— Giannis Ragkousis (@gragkousis) September 26, 2023
Χρέος μου.
Προσπερνώ το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, στις 2 Ιουλίου του 2023 ψηφίσθηκε ομόφωνα στην Πολιτική Γραμματεία να παραμείνει Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και ότι στις 3… pic.twitter.com/HSxOYynO9Y
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυση ο Νίκος Φίλης σε μια τοποθέτηση που προϊδεάζει σε αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



