Αγγελούδης στο OPEN: Η Θεσσαλονίκη έχει εξελιχθεί σε πόλη ματαιωμένων σχεδίων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Στην πόλη πρέπει να αντιμετωπίσουμε την υποχώρηση του δημόσιου χώρου. Μιλάω για τα αυτονόητα στη Θεσσαλονίκη της Ευρώπης του 2023», τόνισε υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης, αναλύοντας τα διακυβεύματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και το περιεχόμενο της υποψηφιότητας του.
«Σε μια δημοσκόπηση 1.000 περίπου τουριστών, τα 5 θέματα που ήταν κάτω από τη βάση είναι: η ασφάλεια, το κυκλοφοριακό, το πράσινο. Σε όλα τα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με την γευσιγνωσία, τα καταλύματα, η βαθμολογία είναι άριστα», συμπλήρωσε, μιλώντας στο OPEN και στο «Ώρα Ελλάδος».
Ο κύριος Αγγελούδης εξαπέλυσε πυρά κατά του νυν δήμαρχου Κώστα Ζέρβα, κατηγορώντας τον πως κρατά την πόλη στάσιμη. «Υπάρχει ένας αόρατος δήμαρχος που έχει κατορθώσει να κρατά την πόλη στάσιμη, όταν υπάρχουν απλά και αυτονόητα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν λυθεί. Το οξύμωρο είναι ότι έχουν λυθεί σε όλους τους περιαστικούς δήμους. Δεν συζητάμε για καθαριότητα στους Αμπελόκηπους ή στις Συκιές ή στο Πανόραμα», είπε.
«Έχουμε εξελιχθεί σε μια πόλη ματαιωμένων σχεδίων. Μιλάμε για το μετρό μετά από 30 χρονιά και δεν έχω ακούσει κανέναν να ψελλίζει την επέκταση του, είτε στις δυτικές συνοικίες, είτε στην Τούμπα, είτε ακόμα και στο αεροδρόμιο. Δεν έχουμε ακούσει τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα να διεκδικεί τα αυτονόητα», κατέληξε.
Επιστήμονες προκάλεσαν «ελεγχόμενους» σεισμούς κάτω από τις Ελβετικές Άλπεις - Η σημασία τους
Τα «ψιλά γράμματα» του χωροταξικού για τον τουρισμό: Τα ανοιχτά μέτωπα, οι εξαιρέσεις και οι απαγορεύσεις
Ο πασίγνωστος δημοσκόπος πίσω από το σχέδιο της πρόωρης κάλπης και ο εμφύλιος στην Κεντροαριστερά
Ποιος είναι ο Γκέρχαρντ Σρέντερ που «έδειξε» ο Πούτιν για μεσολαβητή σε ειρηνευτικές συνομιλίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




