• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία - Αισθητός σε Ρόδο και ΚαστελόριζοΔακρυγόνα, πέτρες, χημικά στη συγκέντρωση των αγροτών στο αεροδρόμιο ΗρακλείουΤέμπη: Παρέμβαση εισαγγελέα για ανάρτηση με σοβαρές απειλές κατά δικαστικού λειτουργούΔολοφονία τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   30.09.2023 19:00
Newsroom
Newsroom

Σκέρτσος σε Κασσελάκη: «Η νέα αριστερά θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς - Πρώτη φορά από το 2004 κυβέρνηση μερίμνησε για το ΟΑΚΑ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Eurokinissi
Eurokinissi

Σε ανάρτησή του στα social media με τίτλο «ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ 2.0» ο Άκης Σκέρτσος εξαπολύει «πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη τονίζοντας πως, «μέρα με τη μέρα, ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη, οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 30.09.2023 18:35
«Αργοπεθαίνει η ελληνική Δημοκρατία;» - Η ανάρτηση Τσακαλώτου με αφορμή το θέμα των υποκλοπών

Απαντώντας στην επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας τονίζει πως, «Η δήλωσή του για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μίας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία. Γιατί; Διότι επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία –που δε φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της– επενδύει 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου. Παρακμή είναι να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε –τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023– ότι πατούσε σε πήλινα πόδια. Παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασσελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς. Ένα είναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, ασφαλέστερο, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν, χάρη στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ 2.0», καταλήγει ο Άκης Σκέρτσος.

Κασσελάκης: Σύμβολο κατάρρευσης το στέγαστρο του ΟΑΚΑ 

Με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στρέφεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, παρουσιάζοντας βίντεο του 2021, το οποίο δείχνει τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει τη συντήρησή του.

«Στέγαστρο Καλατράβα: Το 2004, σύμβολο μίας χώρας που διοργάνωνε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2023, σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα. Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους», σημειώνει στο βίντεο και προσθέτει.

«Η παρακμή τελειώνει. Θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια Σύγχρονη Ελλάδα». 

-2021: Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει τη συντήρηση του Στεγάστρου Καλατράβα.
-Χθες: το Ολυμπιακό Στάδιο έκλεισε λόγω στατικής ανεπάρκειας.

Στέγαστρο Καλατράβα.
Σύμβολο μίας χώρας που καταρρέει σε όλα τα επίπεδα.
Ενός Κράτους που αφήνει όλα και όλους στη μοίρα τους. pic.twitter.com/WZYZjmr5sf

— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 30, 2023

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»

Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών

Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ

Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ειδήσεις τώρα
  • ΟΑΚΑ
  • Στέφανος Κασσελάκης
  • Άκης Σκέρτσος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr