ΣΥΡΙΖΑ: Οι νέοι ρόλοι στην ΚΟ - Ποια θέση αναλαμβάνει ο Πολάκης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Την πρότασή του για την ανάληψη των νευραλγικών πόστων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.
Ειδικότερα: Γραμματέας της ΚΟ τοποθετείται η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι αναλαμβάνουν ο Νίκος Παππάς, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Διονύσης Καλαματιανός. Διευθυντής της ΚΟ αναλαμβάνει ο Γιώργος Τσίπρας, ενώ συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου, ο Παύλος Πολάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση υπερψηφίστηκε από 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ 15 ψήφισαν λευκό. Κατά τις ίδιες πηγές, ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν λευκό βρίσκονται η Κατερίνα Νοτοπούλου, η Όλγα Γεροβασίλη, η ομάδα των 6+6, καθώς επίσης και η «Ομπρέλα».
Από το Μίσιγκαν στον Λευκό Οίκο: Τι σημαίνει η νίκη του Αμπντούλ Ελ-Σαγέντ για τους Δημοκρατικούς
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης και ισχυρών ανέμων σήμερα: Σε κατάσταση Red Code η Αττική και άλλες 5 περιοχές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




