Εκλογές - Ναύπλιο: Προηγείται ο δήμαρχος που άφηνε περιττώματα ζώων στον αντίπαλό του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Προηγείται ο εν ενεργεία Δήμαρχος Ναυπλιέων, Κωστούρος Δημήτριος, έναντι του Ορφανού Δημήτρη με την ενσωμάτωση να είναι στο 54,79%. Ειδικότερα, ο κ. Κωστούρος συγκεντρώνει το 34,05% των ψήφων έναντι του Ορφανού που συγκεντρώνει το 28,06%. Όπως φαίνεται θα γίνει και δεύτερος γύρος.
Σημειώνεται ότι ο κ. Κωστούρος είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς άφηνε σκουπίδια και περιττώματα ζώων στην πόρτα αντιπάλου του Ορφανού Δημήτρη.
Ο κ. Κωστούρος έχει αποδεχτεί δημόσια την πράξη του, την οποία απέδωσε στο τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί προεκλογικά, όπως είχε αναφέρει μιλώντας στο Open. «Αυτή είναι μία ιδιωτική σε εισαγωγικά διένεξη, να το πω έτσι. Δεν έχει καμία σχέση με το δήμο», απάντησε από την πλευρά του, ο κ. Ορφανός. Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



