• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show«Παρακαλώ μιλήστε, βρωμάει πολύ αυτή η ιστορία»: Η σπαρακτική έκκληση της αδελφής της ΜυρτώςΑυτό είναι το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη που έκαψαν στην Πολυτεχνειούπολη ΖωγράφουΜητσοτάκης σε προσυνέδριο ΝΔ: Αφήσαμε στην άκρη αχρείαστη τοξικότητα - Κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στην Ελλάδα του 1980
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   09.10.2023 12:46
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Χωρίς τη ΝΔ δεν υπάρχει Μπέος»📌 Αναλυτικά η ανάρτηση Πετρουλάκη

Μπέος: Για «προσωπική νίκη Μητσοτάκη στον Βόλο» μιλά ο Γιώργος Πετρουλάκης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  
Intime News
Intime News

Με ανάρτησή του στο Facebook αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Γιώργος Πετρουλάκης ισχυρίζεται ότι υπάρχουν στενοί δεσμοί της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αχιλλέα Μπέο.

Μάλιστα, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην ΓΓ επικοινωνίας, δημοσίευσε φωτογραφία του υφυπουργού Τριαντόπουλου, που είναι προσωπική επιλογή Μητσοτάκη, στην προεκλογική συγκέντρωση Μπέου στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 09.10.2023 11:08
Παρέμβαση Αρείου Πάγου για Μπέο: Στοχοποιεί τους ομοφυλόφιλους και μπορεί να υποκινήσει μίσος

«Χωρίς τη ΝΔ δεν υπάρχει Μπέος»

Ο Γιώργος Πετρουλάκης στην ανάρτησή του επισημαίνει πως, «πρόκειται για προσωπική επιτυχία του κυρίου Μητσοτάκη και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Επαναλαμβάνω: χωρίς τη ΝΔ δεν υπάρχει Μπέος στο Βόλο. Τα 2/3 και πλέον της δύναμής του προέρχονται από τους μηχανισμούς των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που πραγματικά έλιωσαν για την επανεκλογή του».

«Και μην ακούσω "μα η ΝΔ δεν έδωσε χρίσμα" ή "ο Μητσοτάκης καταδίκασε" τις προεκλογικές χυδαιότητες Μπέου. Δουλευόμαστε; Όλη η Μαγνησία γνωρίζει πως, παρά τη στάχτη στα μάτια, όλος ο επίσημος μηχανισμός της παρέμεινε αταλάντευτα στη διάθεσή του. Και αυτός φυσικά στη διάθεση της ΝΔ. "Εμετό μου έρχεται να κάνω με Ανδρουλάκη και Κασσελάκη", σύμφωνα με προεκλογική του δήλωση, μπινελίκια συνεχή προς το ΚΚΕ, και μόνο με Μητσοτάκη υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πετρουλάκη

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Βγάζω το καπέλο μου στο μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας που, όπως και στις περισσότερες περιφέρειες και δήμους πέτυχε την εκλογή δικών της ανθρώπων, έτσι και στο Βόλο μάς φόρτωσε άλλα 5 χρόνια τον εκλεκτό της.

Πρόκειται για προσωπική επιτυχία του κυρίου Μητσοτάκη και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Επαναλαμβάνω: χωρίς τη ΝΔ δεν υπάρχει Μπέος στο Βόλο. Τα 2/3 και πλέον της δύναμής του προέρχονται από τους μηχανισμούς των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που πραγματικά έλιωσαν για την επανεκλογή του. Ο αντίπαλος του, Νίκος Παπαπέτρος, κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του αθροίσματος των ποσοστών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, των κομμάτων που τον στήριξαν, στις εθνικές εκλογές. Δεν ήταν αρκετό. Με την εξαίρεση κάποιων σοβαρών τοπικών παραγόντων της συντηρητικής παράταξης, το συντριπτικό κομμάτι του 43% της ΝΔ στο νόμο Μαγνησίας πήγε μπετόν αρμέ στον Μπέο. Χωρίς αυτό ο Μπέος δεν θα ξεπερνούσε ούτε το 15%. Απλά μαθηματικά.

Και μην ακούσω «μα η ΝΔ δεν έδωσε χρίσμα» ή «ο Μητσοτάκης καταδίκασε» τις προεκλογικές χυδαιότητες Μπέου. Δουλευόμαστε; Όλη η Μαγνησία γνωρίζει πως, παρά τη στάχτη στα μάτια, όλος ο επίσημος μηχανισμός της παρέμεινε αταλάντευτα στη διάθεσή του. Και αυτός φυσικά στη διάθεση της ΝΔ. «Εμετό μου έρχεται να κάνω με Ανδρουλάκη και Κασσελάκη», σύμφωνα με προεκλογική του δήλωση, μπινελίκια συνεχή προς το ΚΚΕ, και μόνο με Μητσοτάκη υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός.

Δεν είναι ανίκητη η ΝΔ - κανείς δεν είναι. Είναι οργανωμένη και για να παραμείνει στην εξουσία συνεργάζεται και με Μπέους, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Η δική μας απάντηση πρέπει να βασιστεί σε ανθρώπους με αρχές και αξίες απέναντι στον αμοραλισμό και για να είναι αποτελεσματική θέλει δουλειά μυρμηγκιού - κάθε μέρα, από τώρα.

Στη φωτογραφία ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη , πρώτος σε σταυρούς βουλευτής Μαγνησίας και υφυπουργός κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Μπέου, ΜΕΤΑ το δημόσιο ψέμα του πρωθυπουργού σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «η ΝΔ δεν στηρίζει Μπέο». Τουλάχιστον ο Τριαντόπουλος δεν υποκρίνεται».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Μάχη στο υπουργείο Υγείας για να βρεθεί προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα κενά στα νησιά

Από τη Γάζα στα Τέμπη: Η εποχή της ατιμωρησίας είναι εδώ και η Ελλάδα στις «μαύρες σελίδες» της Διεθνούς Αμνηστίας

Η άφιξη της φορτωμένης με βόμβες Κοβέσι, ο πονοκέφαλος που προκαλούν δεκάδες βουλευτές στον Μητσοτάκη και ο μικρός «πάγκος» που έχει η ΝΔ

Το … μασάζ στους «γαλάζιους» βουλευτές πριν την ψηφοφορία για την άρση των ασυλιών

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • ειδήσεις τώρα
  • Νέα Δημοκρατία
  • Χρήστος Τριαντόπουλος
  • Αχιλλέας Μπέος
  • Βόλος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr