Μπακογιάννης: Οι πολίτες ζητούν τα προφανή που λείπουν
«Αφετηρία του προγράμματος μας είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας, δηλαδή η καθαριότητα, η ασφάλεια, ο φωτισμός, το πράσινο και η χρήση του δημόσιου χώρου»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ζητούμενο για τους πολίτες των Αθηνών είναι «τα πολύ απλά και βασικά» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, επισημαίνοντας ότι αυτά ζητούν οι δημότες.
«Ούτε φαραωνικά, ούτε μεγαλεπήβολα ζητούν. Τα προφανή που λείπουν», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» και τον δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.
«Γι' αυτό αφετηρία του προγράμματος μας είναι ο πολιτισμός της καθημερινότητας, δηλαδή η καθαριότητα, η ασφάλεια, ο φωτισμός, το πράσινο και η χρήση του δημόσιου χώρου. Τα πολλά μικρά που κάνουν τα μεγάλα», σημειώνει.
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτήσει και στην ανάγκη συνεργασιών, είπε ότι «ο δήμαρχος αντλεί την δύναμή του από τους δημότες και τα μέλη του δημοτικού και των κοινοτικών Συμβουλίων. Χωρίς συναίνεση, συνεργασία και συνεννόηση για τα βασικά, ελάχιστα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Η απόδειξη γι' αυτό δεν είναι άλλη από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας. Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά υπάρχουν υποψήφιοι στον συνδυασμό μας οι οποίοι μέχρι πριν από λίγα χρόνια βρίσκονταν σε τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις».
Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




