Δημήτρης Κουτσούμπας: Στο χειρουργείο εκτάκτως ο γ.γ του ΚΚΕ - Είχε πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη υπεβλήθη ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λόγω στένωσης στην Οσφυϊκή Μοίρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο γ.γ του ΚΚΕ, αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα και το επόμενο διάστημα θα αναρρώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό της νευροχειρουργικής κλινικής, ιατρούς και νοσηλευτές και ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Μάρκο Χριστόπουλο και τον νευροχειρουργό κ. Δημήτρη Καραγεωργιάδη. Επίσης όλο το προσωπικό του χειρουργείου, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και του αναισθησιολογικού τμήματος και ιδιαιτέρως τη διευθύντριά του κα Αθηνά Κολοτούρα.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



