Συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Βρετανό πρέσβη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνάντηση με τον Βρετανό πρέσβη στην Ελλάδα, Μάθιου Λοτζ είχε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Γιάννης Οικονόμου.
Κατά τη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, όπως οι τρόποι αντιμετώπισης της νεανικής παραβατικότητας, η οποία βρίσκεται σε έξαρση σε όλη την Ευρώπη, η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και η αντιμετώπιση των λαθροδιακινητών, και η δυναμική απάντηση στην εφευρετικότητα των διεθνών εγκληματικών δικτύων.
Παράλληλα ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στο σχέδιο εγκατάστασης καμερών σε σημεία της Αττικής -τόσο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την υποβοήθηση του έργου της Τροχαίας- καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο, και ιδιαίτερα το Λονδίνο, έχουν μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένα επιτυχημένη εφαρμογή στο πεδίο.
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




