Σβίγκου για την αποχή της Ελλάδας από την ψηφοφορία του ΟΗΕ - «Ο Μητσοτάκης προσβάλλει βάναυσα την ιστορία της χώρας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με την επιλογή του για αποχή της Ελλάδας από την ψηφοφορία του ΟΗΕ σχετικά με την ανθρωπιστική εκεχειρία στη Γάζα «ο Κ.Μητσοτάκης προσβάλλει βάναυσα την ιστορία της χώρας, έρχεται, για άλλη μα φορά, σε ρήξη με την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας…», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Πιο συγκερκιμένα η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Ράνια Σβίγκου σε ανάρτηση της στο Facebook, υπογραμμίζει ότι: «Πριν από λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο Ισραήλ και είπε ότι «δεν πρέπει να υπάρξουν μεγάλες ανθρωπιστικές απώλειες».
Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είπε ότι ανθρωπιστική εκεχειρία πρέπει να επιβληθεί "αν είναι απαραίτητη".
Χθες, η χώρα μας, με απόφασή του, απείχε στην ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, για την κήρυξη ανθρωπιστικής εκεχειρίας. Προφανώς για αυτόν, οι απώλειες αμάχων στη Γάζα «δεν είναι μεγάλες», οπότε και η ανθρωπιστική παύση «δεν είναι απαραίτητη».
Με τη συγκεκριμένη επιλογή του, ο Κ.Μητσοτάκης προσβάλλει βάναυσα την ιστορία της χώρας, έρχεται, για άλλη μα φορά, σε ρήξη με την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και βρίσκεται σε αντίθεση με τα αισθήματα ανθρωπιάς του ελληνικού λαού».
Τιτανικός: Σωσίβιο επιζώντα βγαίνει σε δημοπρασία για πάνω από 500.000 ευρώ
Συγκίνησαν οι οπαδοί της Ράγιο Βαγεκάνο: Άνοιξαν πανό στο μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Πρωτοφανές σκηνικό σε γάμο στην Αγγλία: Κουνιάδα έλουσε τη νύφη με μαύρη μπογιά γιατί τη μισούσε
Θρίλερ με τη νεκρή στο Κέντρο: «Δεν ήθελε να φύγει» - Τα τέσσερα «τυφλά» λεπτά και τα πρώτα λόγια του 45χρονου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



