ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο Στέφανος Τζουμάκας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας, με τη σχετική του δήλωση να αναμένεται από ώρα σε ώρα.
Ο Στέφανος Τζουμάκας έφυγε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταθέτοντας δια ζώσης πολυσέλιδη δήλωση αποχώρησης του στην Κεντρική Επιτροπή.
O κ. Τζουμάκας ήταν ένα από τα στελέχη που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είχε ζητήσει τη διαγραφή τους από την Επιτροπή Δεοντολογίας.
Tροπολογίες - προσθήκες κατέθεσαν τα μέλη της ΠΓ
Νωρίτερα, δύο τροπολογίες-προσθήκες για το σχέδιο πολιτικής απόφασης κατέθεσαν στην ΚΕ τα μέλη της ΠΓ Όλγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Αλέκος Φλαμπουράρης.
Συγκεκριμένα ζητούν να αναφέρονται στο κείμενο οι δύο εξής θέσεις:
«1. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, αναπαράγουν και εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος.
2. Δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων, για τα οποία υπάρχουν ρητές προβλέψεις και όργανα στο καταστατικό, δεν μπορούν να πραγματοποιούνται».
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



