Στο Βερολίνο ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα - Η συνάντηση με τον Σολτς και το πρόγραμμα της επίσκεψης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο Βερολίνο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας και θα συναντηθεί με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα, στις 17:30 (τοπική ώρα), ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αρχηγό της γερμανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς, στο Ίδρυμα Konrad Adenauer. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον κ. Μερτς, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ιδρύματος.
Την Τρίτη, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς (Olaf Scholz), στην Καγκελαρία. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και δηλώσεις στον Τύπο.
Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ σε πολεοδομίες της Αττικής: Έξι συλλήψεις για «γρηγορόσημο» - Βρήκαν 400.000 ευρώ
Σάλος με Χέγκσεθ: Ο Αμερικανός υπουργός πήγε επίσημο ταξίδι στη Γαλλία με τη σύζυγο και έξι από τα παιδιά τους
Θα έδινες 2.000 ευρώ για έναν καλύτερο ύπνο; Η βιομηχανία που γεννήθηκε από την καταπίεση των ανθρώπων
Τι άλλο θα δούμε; Σκύλος με 1,5 εκατ. followers πουλήθηκε για 26 δολάρια, σφαγιάστηκε και φαγώθηκε σε εστιατόριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



