• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σεισμός τώρα: 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και ΑντικύθηραΕΛΑΣ: Εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που «ξάφριζε» κατοικίες σε όλη τη χώρα - 12 συλλήψειςΜαζική κλιμάκωση από τους αγρότες: Ένταση σε αεροδρόμια και τελωνεία - Νέα μπλόκα από Δευτέρα και κυβέρνηση σε… σκληρή γραμμήΆνω Λιόσια: Εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του σε κλεμμένο ΙΧ ενώ τον καταδίωκε η ΕΛΑΣ
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   15.11.2023 11:40
Σπύρος Ραπανάκης
Σπύρος Ραπανάκης

Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ενότητες στο άρθρο: 📌 Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ📌 Δραστηριοποιείται ξανά ο Τσίπρας;

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα - Σακελλαρίδη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
Τσίπρας - Σακελλαρίδης
Τσίπρας - Σακελλαρίδης

«Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα», ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα σχολιάζοντας την χθεσινή συνάντηση του με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης, γνωστή για τα εκλεκτά κρεατικά της.

Βέβαια είναι δύσκολο κανείς να πιστέψει ότι η παρέα στο τραπέζι της «Ρούμελης» συζήτησε μόνο περί ανέμων και υδάτων ή για την πορεία του Παναθηναϊκού ή του ιστορικού Πανιωνίου, μιας και βρέθηκαν στην γειτονιά. Τα δύο εκ των πρωταγωνιστικών προσώπων της πρώτης περιόδου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πράγματι συνδέονται με μακρά φιλία καθώς συμπορεύονται από τα χρόνια της Νεολαίας Συνασπισμού και φυσικά την κυβερνητική περίοδο, όταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπήρξε εκ των στενότερων συνεργατών του τότε πρωθυπουργού και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάλιστα οι σχέσεις των δυο επανεκκίνησαν το καλοκαίρι όταν ο Σακελλαρίδης εξέφρασε δημοσίως την στήριξη του στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κάτι που είχε χαροποιήσει ιδιαιτέρως τον Αλέξη Τσίπρα.

Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ωστόσο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η κουβέντα δεν αφορούσε τα παλιά αλλά συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις καθώς και οι δυο παρακολουθούν με προβληματισμό τα γεγονότα και τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκεί όπου τα τελευταία 24ωρα, πέραν της αμφισβήτησης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ του μαξιλαριού των 37 δισ, μιας εμβληματικής κυβερνητικής επιλογής έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και οι δίαυλοι επικοινωνίας έχουν πάρει φωτιά, προκειμένου να αποτραπεί η διεύρυνση της διάσπασης.

Δραστηριοποιείται ξανά ο Τσίπρας;

Τι διεμήφθη μεταξύ μεζέδων και τσίπουρου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, είναι ωστόσο σαφές ότι ο πρώην πρόεδρος έχει δραστηριοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες. Την περασμένη Παρασκευή την ανακοίνωση για δημοψήφισμα από τον Στέφανο Κασσελάκη ακολούθησε η έντονη αντίδραση κορυφαίων στελεχών όπως η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, εκ των τακτικών συνομιλητών του Αλέξη Τσίπρα η οποία προφανώς δεν ήταν τυχαία. Εξάλλου ούτε κάποιος αδαής με τα της πολιτικής δεν θα θεωρούσε ότι δεν παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ο άνθρωπος που επί της ουσίας ίδρυσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον οδήγησε από την περιφέρεια του πολιτικού παιχνιδιού, στο επίκεντρο.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική

Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού

«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Γαβριήλ Σακελλαρίδης
  • Αλέξης Τσίπρας
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ταβέρνα
  • Στέφανος Κασσελάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr