Δεν καταργούνται οι προσφορές 1+1 δώρο στα σούπερ μάρκετ - Οι διευκρινίσεις και το... χιούμορ Μαρινάκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τέλος στα σενάρια κατάργησης των 1+1 δώρο στα σούπερ μάρκετ έβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σήμερα Πέμπτη.
Σε ερώτηση για τις προσφορές, ο κ. Μαρινάκης είπε πως η κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να καταργήσει το 1+1 από τα ράφια των σούπερ μάρκετ, διευκρινίζοντας πως οι έλεγχοι στην αγορά θα συνεχιστούν.
Συγκεκριμένα, με μία δόση... χιούμορ, δήλωσε: «Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1, είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι».
Υπενθυμίζεται πως στις 16 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει στο Χ: «Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών. Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ».
Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 16, 2023
Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών.
Αντί γι’ αυτό τι κάνει;
Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν…
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



