• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Γιατί η Κίνα προσέγγισε τον σμήναρχο και πώς τον στρατολόγησε για να κατασκοπεύει - Ο ρόλος της CIAΔεύτερη δικογραφία για τον ιδιοκτήτη της Βιολάντα μετά την έφοδο - Βρήκαν πιστόλι κρότουΝέα καταγγελία για revenge porn: 35χρονη μητέρα είδε τον εαυτό της να «πρωταγωνιστεί» σε ροζ ιστοσελίδαΕξαφάνιση Λόρα: Νέες μαρτυρίες για το ταξίδι της 16χρονης - Ο ρόλος του άγνωστου νεαρού
δημοφιλές τώρα: Υπόθεση κατασκοπείας: Γιατί η Κίνα προσέγγισε τον σμήναρχο και πώς τον στρατολόγησε - Ο ρόλος της...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   21.11.2023 20:26 
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Όχι» Ανδρουλάκη σε συνεργασίες με όσους «περιφέρουν την αριστεία τους για να πάρουν καρέκλες»

Σενάρια για μετακινήσεις στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ - «Δεν προσφέρω καρέκλες», είπε ο Ανδρουλάκης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο
Νίκος Ανδρουλάκης (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Νίκος Ανδρουλάκης (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στη σκιά των αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ και των διεργασιών στον χώρο της κεντροαριστεράς, «φωτιά» έχει πάρει η συζήτηση, και για τα σενάρια συνεργασίας αλλά και για τις μετακινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 21.11.2023 19:51
Κασσελάκης: Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας για τα επόμενα 50 χρόνια

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο Στέφανος Σίσκος, από τη μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει δεν μένει εκτός το ΠΑΣΟΚ, καθώς διαφαίνεται η πιθανότητα ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς. Για το αν και κατά πόσο μπορεί, δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ -που ήδη έχει πάρει ένα μέρος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-, να συνεργαστεί με στελέχη που είναι έτοιμα να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την πόρτα έκλεισε, βέβαια, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, λέγοντας ότι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να πάνε σε άλλα κόμματα και να αναλάβουν υπουργεία. Βεβαίως, υπάρχει το πρόσφατο, επιτυχημένο παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ Χάρη Δούκα και Κώστα Ζαχαριάδη στον δήμο της Αθήνας. Και για αυτή την περίπτωση, όμως, ο Νίκος Ανδρουλάκης, είχε δηλώσει στο OPEN ότι πρόκειται για μία συνεργασία που προέκυψε από τη βάση.

«Όχι» Ανδρουλάκη σε συνεργασίες με όσους «περιφέρουν την αριστεία τους για να πάρουν καρέκλες»

Όσον αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή, όμως, η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν κάπως διαφορετική από την τοποθέτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε σήμερα ότι, καταρχάς, η ανανέωση έχει ξεκινήσει από μέσα, αναφερόμενος στα παραδείγματα Μάντζου και Δούκα. Διαμήνυσε, επίσης, ότι, πλέον, μιλάει ανοιχτά για συνεργασίες με πρόσωπα του ευρύτερου προοδευτικού και σοσιαλδημοκρατικού χώρου, όχι, όμως, με πρόσωπα που περιφέρουν την αριστεία τους για να πάρουν καρέκλες. Η συζήτηση, δηλαδή, για τον Νίκο Ανδρουλάκη, δεν είναι ανάμεσα σε κόμματα, αλλά με πρόσωπα.

«Ανανέωσα το ΠΑΣΟΚ με πρόσωπα που ήταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ, απλά εσείς δε γνωρίζατε», είπε από το Thessaloniki Summit ο πρόεδρος του κόμματος. «Προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσει η ανανέωση με ανθρώπους που ανήκουν στην κεντροαριστερά φύσει – θέσει. Θέλουμε κάποιες συμμαχίες, οι οποίες θα γίνουν με όρους πολιτικούς, όχι εξουσίας. Εάν συμφωνούμε σε ένα πολιτικό πλαίσιο, όπως έγινε με ένα κομμάτι της ανανεωτικής Αριστεράς το οποίο είναι, αυτή τη στιγμή στο ΠΑΣΟΚ, ή με ανθρώπους της οικολογίας και των κινημάτων, με χαρά μεγάλη να συζητήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Γιατί η Κίνα προσέγγισε τον σμήναρχο και πώς τον στρατολόγησε για να κατασκοπεύει - Ο ρόλος της CIA

«Δεν είχα καμία αρμοδιότητα για τα κονδύλια» λέει η Άννα Στρατινάκη - Τι απαντά για την υπόθεση Παναγόπουλου

Ανατριχιαστικό βίντεο με τη στιγμή που ανήλικος στις ΗΠΑ βάζει φωτιά σε φίλο του ενώ η παρέα τους γελάει

Σαουδάραβας σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά ιστορία έμπνευσης

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ΠΑΣΟΚ
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Νίκος Ανδρουλάκης
  • ειδήσεις τώρα
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr