Πολάκης: Οι «ηττημένοι» βάζουν «το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο» - «Ως ένα κόμμα μιας χρήσης θα περάσει κι αυτό»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για «ηττημένους» που από την επόμενη μέρα της εκλογής Κασσελάκη άρχισαν «να υπονομεύουν», κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης στην πρώτη του αντίδραση για τις μαζικές αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής: «Όπως λέει και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότητας εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα».
Ουσιαστικά, λέει, «βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια ως κόμμα μίας χρήσης που θα περάσει και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, στη λήθη της ιστορίας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Με το πολιτικό σχέδιο που σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση και την ανατροπή και αντικατάσταση του Μητσοτάκη από μία προοδευτική κυβέρνηση».
«Μικρά, ανθισμένα νησιά»: Η πόλη που μετατρέπει τα παρτέρια των δρόμων σε μικρούς βιότοπους
Τις γαλάζιες «αρρυθμίες» θέλει να ρυθμίσει η κυβέρνηση: Οι τοποθετήσεις που άναψαν φωτιά και η επιχείρηση... ήρεμα νερά
Έκρηξη στην Πλάκα: Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα συντρίμμια - Μεγαλώνει η αγωνία για τους πέντε αγνοούμενους
Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: Τραυμάτισαν 10χρονο κορίτσι - Κάλυκες και σπασμένα τζάμια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




