• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ζωγράφιζε απαγχονισμένους και επιθέσεις σε σχολείο»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ακροδεξιό μακελάρη της ΚρακοβίαςΤι λέει ο δικηγόρος του Ερρίκου Πετιλόν για την εμπλοκή του μοντέλου στο μεγάλο κύκλωμα φοροδιαφυγήςΆλμα 140% στις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη -Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2011 τα αποθέματαΧάκερ μετατρέπουν ψυγεία σε φούρνους: Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο μιας «πανδημίας κυβερνοεπιθέσεων»
δημοφιλές τώρα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 8 Νοεμβρίου
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   28.03.2019 14:49
Newsroom
Newsroom

Μπακογιάννης στον Κολωνό: Στις γειτονιές χτυπά η καρδιά της Αθήνας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στην περιοχή και συνομίλησε με μόνιμους κατοίκους

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφία αρχείου - EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ")
Ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφία αρχείου - EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ")
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

«Η Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο. Πρώτα απ’ όλα είναι οι γειτονιές της. Εκεί χτυπά η καρδιά της πόλης και αυτή είναι η δική μας έγνοια. Να φροντίσουμε όλες τις περιοχές και κάθε γειτονιά».

Αυτά ανέφερε, ανάμεσα στα υπόλοιπα, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή του Κολωνού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε στην περιοχή και συνομίλησε με μόνιμους κατοίκους οι οποίοι του είπαν ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους γίνεται όλο και πιο έντονο και πως είναι ελλιπής ο φωτισμός στους λόφους Σκουζέ και Ιππείου Κολωνού.

«Βρισκόμαστε σε μια ιστορική περιοχή που όταν την περπατάς μπορείς να κλείσεις τα μάτια και να αισθανθείς, να νιώσεις μια ανεξήγητη έλξη και μαγνητισμό. Αλλά και το βάρος της ευθύνης για να γίνει αυτή η γωνιά της Αθήνας ξανά λαμπερή όσο είναι η ιστορία της», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο λόφος Σκουζέ, ο λόφος του Ιππείου Κολωνού και η Ακαδημία Πλάτωνος μας ταξιδεύουν στην αρχαία Ελλάδα και αποτελούν ένα σπουδαίο τρίπτυχο. Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να στρέψουμε ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου σε αυτή την ξεχασμένη περιοχή».

Διαβάστε ακόμη

«Ζωγράφιζε απαγχονισμένους και επιθέσεις σε σχολείο»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ακροδεξιό μακελάρη της Κρακοβίας

Τι λέει ο δικηγόρος του Ερρίκου Πετιλόν για την εμπλοκή του μοντέλου στο μεγάλο κύκλωμα φοροδιαφυγής

Χάκερ μετατρέπουν ψυγεία σε φούρνους: Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο μιας «πανδημίας κυβερνοεπιθέσεων»

Το θρίλερ της εξαφάνισης της Νάταλι Χόλογουεϊ γίνεται σειρά ντοκιμαντέρ: Το μοιραία ταξίδι και οι υπεύθυνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι

επόμενο άρθρο  
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr