Ρέντης: Στην κηδεία του αστυνομικού που τραυματίστηκε θανάσιμα από φωτοβολίδα ο Μητσοτάκης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στην εξόδιο ακολουθία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, θα παραστεί αύριο, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη Θεσσαλονίκη η κηδεία
Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού θα γίνει στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Δημήτριο και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.
Τριήμερο πένθος στην ΕΛ.ΑΣ.
Σημειώνεται πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου κήρυξε χτες τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πένθος θα διαρκέσει έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023 «εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.
«Η τραγική απώλεια του αστυνομικού, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης, έχει προκαλέσει θλίψη και συντριβή σε όλη την ελληνική κοινωνία», σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




