Κασσελάκης: «Η επίσκεψη Μπλίνκεν χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό κράτος» - Τι απαντά η κυβέρνηση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και της κυβέρνησης. Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει λόγο για «προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη» και αφήνει μεταξύ άλλων αιχμές για την επίσκεψη του Άντονι Μπλίνκεν στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό κράτος.
Γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη
«Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, πριν καν εκλεγώ: Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, με τον μόνο τρόπο που έχω: μιλώντας σ’ εσάς απευθείας», λέει αρχικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να δανείσει ένας πρόεδρος το κόμμα του προκειμένου να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να κάνουν γιορτές», συνεχίζει.
Και συμπληρώνει πως είναι «λογικό όμως είναι να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες, που λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των πολιτών».
«Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο Πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τρήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του. Λογικό όμως είναι να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό - μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο», τονίζει.
«Και να καλεί -σε άλλο του εξοχικό- τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μπλίκεν για επίσημες συνομιλίες, με έξοδα του Κράτους», συμπληρώνει.
Κλείνοντας το βίντεο του υπόσχεται πως να συνεχίσει να κάνει «αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο».
Ο Κασσελάκης επιβεβαιώνει τις ρίζες του στον Πολακισμό
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατηγορώντας τον για τοξικότητα, πολιτική χυδαιότητα και βαθιές ρίζες στον Πολακισμό.
«Ο κ. Κασσελάκης με κάθε του ανάρτηση μας υπενθυμίζει την χειρότερη εκδοχή της τοξικότητας, της πολιτικής χυδαιότητας και επιβεβαιώνει τις βαθιές ρίζες του πολακισμού στο κόμμα του», επισημαίνει ο Παύλος Μαρινάκης.
«Δεν έχει κανένα νόημα να μπούμε σε αυτήν την αντιπαράθεση. Την απορρίπτουμε στην ουσία της, όπως την απέρριψε και την απορρίπτει ο ελληνικός λαός. Όμως, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει με τέτοιο τρόπο την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών στη χώρα μας», συμπληρώνει.
Και θέτει τα εξής ερωτήματα : «Είναι αντίθετος ο κύριος Κασσελάκης με μία επίσκεψη ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου, η οποία επαναβεβαίωσε τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, γεγονός που λειτουργεί θετικά για την εξωτερική πολιτική και τη διεθνή θέση της χώρας μας;».
«Είναι ποτέ δυνατόν να δείχνει τόσο μικροπολιτικό επίπεδο και να δηλώνει ο κ. Κασσελάκης ότι η επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν έγινε με έξοδα του ελληνικού κράτους;».
Καταλήγοντας διαμηνύει πως σε «κάθε περίπτωση ας μην ανησυχεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τα καλτσούνια και η ρακή που προσφέρθηκαν δεν αγοράστηκαν με έξοδα του ελληνικού κράτους».
Φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό: Το γνώριμο φαινόμενο επέστρεψε - Τι το προκαλεί και πότε θα υποχωρήσει
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 85χρονο αδελφό του
Ιστορική ημέρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες που θα υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό
Θρίλερ στη Γαλλία: Συναγερμός για την 11χρονη Lyhanna - Εντοπίστηκε σορός κοντά στο σημείο εξαφάνισής της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



