Μητσοτάκης: Επέστρεψε με Η1Ν1 από το Νταβός - Αναβάλλεται το υπουργικό Συμβούλιο την Τρίτη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε άρρωστος με γρίπη Η1Ν1 από το Νταβός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εμφανίζει υψηλό πυρετό και άλλα συμπτώματα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης το οποίο θα αφορούσε τη νομοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια αναβάλλεται, πιθανότατα για τις επόμενες ημέρες και πάντα σύμφωνα με την πορεία της υγείας του πρωθυπουργού.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας ανέφερε ότι θα αναβληθεί για μια από τις αμέσως επόμενες ημέρες. «Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο, παραμεθαύριο» είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρωθυπουργός θα απουσιάσει και αύριο από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την επιστολική ψήφο. Στη θέση του θα μιλήσει εκ μέρους της κυβέρνησης ο Μάκης Βορίδης.
Axios: Νέα πρόταση κατέθεσε το Ιράν - Άνοιγμα των Στενών και αναβολή των συνομιλιών για τα πυρηνικά
Αντι-Τραμπ κίνητρο εξετάζουν οι Αρχές πίσω από την ένοπλη επίθεση - Στο «μικροσκόπιο» το μανιφέστο του δράστη
Υποκλοπές: Αντιδράσεις για την απόφαση του Αρείου Πάγου να «κλείσει» την έρευνα για κατασκοπεία
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα 48ωρη παράταση των αιτήσεων - Oι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




