Ραλλία Χρηστίδου: Να δημιουργηθεί ανάχωμα κατά της ακροδεξιάς
«Πρέπει να προλάβουμε την άνοδο του φασισμού και του εθνικισμού στην Ευρώπη» τονίζει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πιστεύει στην ισότητα, τάσσεται κατά κάθε είδους μισαλλοδοξίας και αισθάνεται έτοιμη να ενώσει τη φωνή της με όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους, ασχέτως ιδεολογίας, προς ένα κοινό σκοπό: «Να δημιουργηθεί ένα 'ανάχωμα' κατά των ακροδεξιών και των λαϊκίστικων δυνάμεων στην Ευρώπη».
Ο λόγος για τη Ραλλία Χρηστίδου, τη γνωστή τραγουδίστρια που κλήθηκε από το κυβερνών κόμμα να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιό του για τις ευρωεκλογές του Μαΐου 2019.
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνομίλησε με την κ. Χρηστίδου για τις ευρωεκλογές που «σίγουρα δεν είναι εκλογές β' τάξης», τα πιστεύω της, αλλά και για τις ιδεολογικές περιχαρακώσεις που δεν πρέπει να επικρατούν, γιατί «τα προβλήματα είναι ίδια για όλους». Όπως κοινό είναι και το ζήτημα της ανόδου του φασισμού και του εθνικισμού στην Ευρώπη, που, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρέπει να το προλάβουμε πριν γίνει επικίνδυνο.
Αντιφάσεις, ερωτήματα και «σκιές» γύρω από το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο: Τι λένε επιζώντες
Οι νέες μαρτυρίες για πολύμηνη οσμή στη «Βιολάντα» και ο φόβος για νέα ανάφλεξη
Τσικνοπέμπτη στο Πικέρμι - «Meat The Stars», ο απόλυτος προορισμός για την Κρεατινή Εβδομάδα
Πώς μια 28χρονη έφαγε κουτάλι των 17 εκατοστών αντί για γιαούρτι και τι συνέβη στο στομάχι της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



